Subaru Nederland

SUBARU XV

  • vanaf

    € 50.645

     

  • vanaf

    7,9 l/100 km

    Gecombineerd

DESIGN

U ziet het op het eerste gezicht. Met zijn spannende mix van vormen en functionaliteit staat de nieuwe SUBARU XV steeds klaar voor leuke momenten - net als u. Surf op de golven aan het strand. Ga op pad, fiets of wandel. Breng een weekendje door in een buitenhut. Of blijf lekker dichtbij en ontdek alle verborgen juweeltjes in de stad. Wat u ook doet, u zult herinneringen creëren en verhalen schrijven die u nooit zult vergeten.


Meer comfort voor iedereen

Wanneer u de deuren van de nieuwe Subaru XV opent, zult u meteen het verfijnde en sportieve design opmerken: ruimer en gepolijster dan ooit tevoren. Het profiel van de zetels zorgt voor een comfortabele en genietbare beleving voor u en al uw passagiers, zefls tijdens lange ritten.


Slimme laadoplossingen

De SUBARU XV biedt uw aangename rit meer gebruiksmogelijkheden. De brede, bijna vierkante, bagageruimteopening is veel breder zodat in- en uitladen nog makkelijker wordt. Binnenin is er zelfs nog meer ruimte tussen de wielkasten.


Keyless Access met Push Button Start

Uw sleutel geeft u makkelijk sleutelloze toegang tot uw voertuig en laat u de motor starten via een eenvoudige druk op de startknop. Met een 5-cijferige pincode kunt u zelfs in uw Subaru instappen zonder dat u de afstandsbediening bij u draagt.

Standaard op: Comfort en Premium uitvoeringen.


Elektrisch bedienbaar glazen schuifdak

Het grote glazen schuifdak, laat licht binnen in het inzittendencompartiment en geeft extra verkoeling aan de inzittenden.

Standaard op: Premium uitvoeringen.


Terug naar de Subaru XV

Deze website wordt beter bekeken in IE9 of hoger. U kan hier updaten naar de laatste nieuwe versie.

Cookies zorgen er voor dat u prettig en makkelijk op onze website kunt navigeren. Bekijk ons Cookiebeleid  Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent.
Page Top Copyright @ Subaru Benelux NV 2022 All Rights Reserved Disclaimer Sitemap