Subaru Nederland

De ideale proefrit bestaat bij de Subaru Winter Testdagen

Een auto kopen behoort tot de belangrijkste aankoopbeslissingen in een mensenleven. Vreemd is dat niet. Bij het aanschaffen van een auto spelen geld en emotie een grote rol, is de keuzestress vaak enorm en bij een verkeerde aankoop, kost het gegarandeerd geld. Vaak veel geld. Des te bijzonderder is het dat veel autobedrijven halfbakken proefritten aanbieden. De Subaru-dealer heeft de oplossing. Daar kan een proefrit op maat worden gemaakt tijdens de Subaru Winter Testdagen. Desgewenst offroad of met een caravan. De klant bepaalt.

Een proefrit op maat, wie wil dat nu niet? Subaru biedt die mogelijkheid tijdens de Subaru Winter Testdagen die in februari en maart worden gehouden bij Subaru-dealers verspreid door het land. De opzet van de testdagen is simpel: laat via Subarutestdagen.nl weten hoe jouw ideale proefrit eruit ziet, en de Subaru-dealer gaat aan de slag. Hij regelt de juiste auto en de ingrediënten die voor de koper belangrijk zijn om een goed oordeel over zijn nieuwe auto te kunnen vellen.

Het samenstellen van de ideale proefrit gaat ver. Wil een klant de krachtige Forester proberen met een caravan omdat hij vaak op vakantie gaat en zijn vierwieler als trekauto gebruikt, dan kan dat. Ligt het zwaartepunt bij het gebruik op meer snelwegkilometers, dan zal de dealer een route samenstellen voor de Outback, of een ander model naar wens, die zo’n proefrit zinvol maakt. Idem dito als grip en of veiligheid belangrijk zijn. Wordt er meer waarde gehecht aan rijden op onverhard, dan zal een offroadparcours op het testmenu staan.

Subaru heeft voor de ideale proefrit op de Subaru Winter Testdagen gekozen om een zo goed mogelijk beeld van zijn modellen te kunnen schetsen en om de klant de mogelijkheid te bieden de auto te gebruiken zoals hij daadwerkelijk doet. Een nietszeggend rondje rond de kerk om tot een koopbeslissing te komen, behoort zo voorgoed tot het verleden.

De Subaru Winter Testdagen worden gehouden in februari en maart. Aanmelden kan op Subarutestdagen.nl. Daar is tevens een overzicht te vinden van de deelnemende dealers.

Stel uw ideale testrit samen
Tijdens de Subaru Winter Testdagen kunt u de Subaru XV, de Subaru Forester en de Subaru Outback uitgebreid testen. Welke opties vindt u het belangrijkst?

De veiligheid
Veiligheid staat bij mij op nummer één. Ik wil een auto waar ik volledig op kan bouwen, waar ik ook ben.

Het avontuur
Ik trek er graag op uit, alleen of met het gezin. Ik zoek een auto waarmee ik de meest mooie plekken kan ontdekken.

De grip
Of ik nu de sneeuw opzoek of op een onverharde weg rijd; ik wil dat mijn auto voldoende grip heeft. 

De trekkracht
Een sterke auto, dat vind ik belangrijk. Een caravan mee of een auto uit de sneeuw helpen? Dat moet geen probleem zijn.

Het comfort
In mijn auto moet ik niet alleen prinsheerlijk zitten, ik ben graag van alle gemakken voorzien. 

De keuze is aan u! U selecteert wat u wilt ervaren. Stel uw ideale testrit samen op www.subarutestdagen.nl. Meedoen aan de Subaru Winter Testdagen kan tot en met eind maart.

De Subaru XV

U kunt EyeSight ervaren.

Het interieur van de Subaru Outback