Subaru Nederland

Grootste aanbod dealeroccasions en nieuwe auto's van Nederland

SubaruStore

SubaruStore.nl is nieuwe digitale showroom van Subaru-dealers

AALSMEER - Een nieuwe of gebruikte auto kopen of leasen was nog nooit zo eenvoudig met de lancering van SubaruStore.nl, het nieuwe e-commerce platform van de Nederlandse Subaru-importeur en zijn dealers. 

De wereld is het afgelopen jaar door onder meer de coronapandemie in een sneltreinvaart gedigitaliseerd. Schoenen en eten bestelden we al online, inmiddels is de acceptatie om meer dan die zaken digitaal aan te schaffen fors gegroeid. Tijd voor SubaruStore.nl, de grootste digitale dealershowroom van Nederland, vol met nieuwe en gebruikte Subaru's en ook modellen van andere merken. 

Alles online
SubaruStore.nl biedt niet alleen auto’s aan, de bezoeker kan er ook terecht voor financiële diensten, het plannen van een afspraak voor een proefrit en natuurlijk offertes en de aanschaf van een nieuwe of gebruikte auto. Op de website kan de gehele klantenreis digitaal worden afgelegd en afgerond. 

Showroom dag en nacht open
Frank ter Braak, Sales- & Marketing-verantwoordelijke van Subaru Nederland: “De consument is veel online, niet alleen voor nieuws, ook voor aanschaf van allerlei producten. Vanaf 1 juli hoort daar ook de aanschaf van een Subaru bij. Op SubaruStore.nl bieden we de gehele voorraad van al onze dealers aan, hebben we een showroom die dag en nacht open is en dat zeven dagen in de week. De koper bieden we meer gemak met een One-stop-shop, de dealer speelt cruciale rol, voor de opvolging, offertes en de aflevering van de auto. Hoe digitaler de wereld, hoe belangrijker het menselijke contact. Daar maakt onze dealer het verschil.”

Niet alleen Subaru
SubaruStore.nl staat vol met nieuwe en gebruikte Subaru’s. Maar ook andere merken worden er getoond. Ter Braak nogmaals: “Als de koper een Nissan zoekt en hij vindt die op SubarStore.nl, dan wordt hij wellicht ook in de verleiding gebracht eens naar een Subaru te kijken. Zo krijgen we meer aandacht voor onze producten, profiteert de consument van het brede aanbod en vergroot de dealer zijn kansen om een auto te verkopen. Met SubaruStore.nl doen we meer dan alleen Subaru’s verkopen. En door onze opzet hier gaat het aanbod de vraag bepalen, waar vroeger de vraag het aanbod bepaalde.”

Per direct open
SubaruStore.nl is per direct geopend. Veel aandacht wordt geschonken aan de presentatie van de auto’s, zo kan de consument dankzij een uitgebreide fotocollectie en 360 graden overzicht van binnen- en buitenkant van de auto precies zien wat hij koopt en komt hij niet voor verrassingen te staan als hij de auto uiteindelijk live wil zien bij de dealer. In de nabije toekomst worden de diensten op SubaruStore.nl verder uitgebreid met diverse financiële diensten en mobiliteitsoplossingen.

Bijschrift: Elke auto wordt uitgebreid getoond op SubaruStore.nl, inclusief 360 graden beeld van binnen- en buitenkant.