Subaru Nederland

BESTE MANIER VAN OVERTUIGEN IS DOOR TE ERVAREN

 

Proefrit op maat tijdens Subaru Testdagen 2018 is échte praktijktest

 

Aalsmeer, 3 augustus 2018 - Subaru is een eigenwijs automerk. Net even anders dan de rest. Veiligheid, rijplezier, duurzaamheid en onderscheidende techniek staan centraal bij het Japanse merk. Voor een Subaru kies je bewust, in een Subaru blijf je rijden. Jaar na jaar. Omdat de beste manier om overtuigd te raken van de kwaliteiten van een Subaru is om het zelf te ervaren, biedt Subaru nu een proefrit op maat aan tijdens de Subaru Testdagen 2018.

 

Een proefrit op maat tijdens de Subaru Testdagen is net even anders dan een rondje van twintig minuten over een industrieterrein met misschien een kort stukje snelweg. Nee, de proefrit op maat is een echte testrit waarin de ware kwaliteiten van de Subaru XV, Outback of Forester naar voren komen. Net zoals in de dagelijkse praktijk. Wie liever met de nieuwe Impreza op pad wil, kan ook dat model kiezen tijdens de Subaru Testdagen.  

 

Avontuur
Na het aangeven van de individuele proefritwensen op www.subarutestdagen.nl gaat de dealer aan het werk. Niet alleen wordt het juiste model Subaru klaargezet, ook worden de omstandigheden gecreëerd waaronder de Subaru-geïnteresseerde de proefrit wil maken. Dat kan bijvoorbeeld zijn met een caravan of paardentrailer aan de trekhaak om de trekkracht te testen, of door middel van een avontuurlijke proefrit waarbij een stuk offroad gereden wordt om de permanente vierwielaandrijving te testen. Druk stadsverkeer, bochtige buitenwegen of een lang stuk snelweg: een Subaru voelt zich overal thuis, biedt grip en comfort onder de meest uiteenlopende omstandigheden en laat dat de testrijder graag ervaren.

 

Veiligheid

Een aspect van Subaru dat tijdens de proefrit ook getest mag worden, is het grote aantal standaard veiligheidsvoorzieningen. Actieve veiligheidssystemen, die zorgen voor een maximaal vertrouwen van de bestuurder in de auto, en passieve veiligheidsvoorzieningen, die de inzittenden optimaal bescherming bieden op het moment dat het toch misgaat. Een deskundige uitleg van de dealer waarbij de werking van alle veiligheidssystemen, zoals EyeSight, worden gedemonstreerd is uiteraard onderdeel van de proefrit op maat.

 

Inschrijven voor een testrit op maat in een Subaru XV, Outback of Forester tijdens de Subaru Testdagen is binnen een paar minuten geregeld op www.subarutestdagen.nl. De dichtstbijzijnde dealer neemt vervolgens contact op voor een afspraak. Proefrijden in de nieuwe Subaru Impreza kan via Impreza.subaru.nl.