Subaru Nederland

Subaru Voorjaarscheck - Een gerust en veilig gevoel

Subaru Zomercheck

Voorjaarskriebels

De dagen worden langer en met mooier weer en de zomer in het vooruitzicht, worden voorzichtig al weer plannen gemaakt om eropuit te trekken. Wat uw bestemming ook wordt, het zou zo maar kunnen dat uw Subaru een belangrijke rol speelt in uw plannen. Daarom is juist nu, nu uw Subaru de afgelopen periode minder is gebruikt, een uitgebreide inspectie belangrijk om veilig en zorgeloos op pad te gaan. 

De Subaru Voorjaarscheck is een uitgebreide inspectie van uw auto op meer dan 20 storingsgevoelige punten. Ook zaken als bijvoorbeeld de trekhaak en de trekhaakbekabeling worden gecontroleerd. Mocht de check problemen aan het licht brengen, dan volgt een vrijblijvend reparatieadvies. De Subaru Voorjaarscheck kost normaal € 39,95 en wordt gehouden van 12 t/m 30 april. Als u zich via Mijn Subaru aanmeldt, is de check gratis. 

Voorjaarscheck-acties

Airco reiniging van € 39,95 voor € 24,95
Een frisse start van een nieuw seizoen, is belangrijker dan ooit. Het airconditioningsysteem is een plek waar schadelijke ziektekiemen, bacteriën en schimmels zich kunnen ophouden waardoor een ongezonde luchtkwaliteit kan ontstaan. Aangeraden wordt dan ook om 2 x per jaar het airconditioningsysteem te reinigen. Zeker als uw auto langer niet is gebruikt.

Premium interieurfilter voor € 45,00
U kunt de luchtkwaliteit in uw Subaru verder eenvoudig verbeteren door gelijktijdig het interieurfilter te vervangen door een Green Cabin airfilter. U betaalt alleen het filter want de montage is tijdens de Voorjaarscheck gratis. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden voor uw Subaru. Kijk voor meer interessante aanbiedingen op de website van de Voorjaarscheck. 

Afspraak maken
Meld u aan op Mijn Subaru voor de gratis controle en maak zelf een afspraak met de werkplaats. Wij werken op afspraak en volgen de richtlijnen van het RIVM voor uw gezondheid en die van onze medewerkers. Veiligheid staat bij Subaru altijd op de eerste plaats.

Graag tot ziens bij de Subaru-dealer.

Subaru Zomercheck