Subaru Nederland

Voorraaddeals

Subaru Voorraaddeals

De Voorraaddeals zijn tot en met februari 2021 van kracht.

Overweegt u een nieuwe Subaru? Dan kunt u flink geld besparen door in januari of februari tot aanschaf over te gaan. Per 1 januari is de belasting op nieuwe auto’s aangepast met aanzienlijke prijsverhogingen tot gevolg. Een aantal Subaru-dealers heeft nog een beperkt aantal nieuwe Foresters, Outbacks en Subaru’s XV beschikbaar voor prijzen uit 2020. Dat levert een besparing op.

De voorraad van deze auto’s met een aanzienlijk prijsvoordeel is beperkt. Hebt u belangstelling, vraag dan snel een offerte of inruilvoorstel aan. De dealer heeft inzicht in de beschikbare modellen en kan u uw voordeel voorrekenen.

De voertuigen met prijsvoordeel zijn hier te vinden:

Welk model u ook kiest, u koopt een hagelnieuwe auto, inclusief alle zekerheden die u van een Subaru mag verwachten. Dus met drie jaar garantie, de beste botsbescherming in zijn klasse en de alom geprezen betrouwbaarheid waar het Japanse merk bekend om staat. 

Hebt u liever een jong gebruikte auto in plaats van een nieuwe? Dan zijn de Approved Used-modellen ongetwijfeld interessant voor u. Het gaat hier om bijna nieuwe, zeer scherp geprijsde auto’s met de zekerheden die bij een nieuwe Subaru horen. Bekijk hier het volledige aanbod.

Het aanschaffen van een nieuwe of bijna nieuwe Subaru was nog nooit zo aantrekkelijk als nu.

Vraag uw Subaru-dealer naar het voordeel en de beschikbare voorraad. Interesse? Laat hier uw gegevens achter en u wordt teruggebeld.