Subaru Nederland

Tijd voor de bandenwissel

Subaru XV zomerband

De eerste mooie dagen hebben zich weer aangediend, de zon heeft de temperaturen weer doen stijgen. Tijd om uw winterbanden te vervangen door zomerbanden. Waarom? Winterbanden hebben door hun zachte rubbersamenstelling veel grip bij temperaturen lager dan 7 graden. Stijgt het kwik, neemt de grip af en wordt uw auto dus minder veilig. En onveilig de weg op, dat willen wij niet en dat moet u ook niet willen.

Het weer

Zomerbanden dus, voor meer veiligheid in de aanstaande seizoenen. Omdat het alweer even geleden is voordat u uw zomerbanden gebruikte, zouden ze in een slechtere staat kunnen zijn dan u zich kunt herinneren. Laat dus altijd de Subaru-dealer even uw banden controleren en de bandenspanning op peil brengen. Blijken uw zomerbanden aan vervanging toe? Vraag naar de speciale aanbiedingen in de populaire maten. Onze medewerkers staan op veilige afstand voor u klaar om u te adviseren of een prijsopgave te doen.

Wilt u uw bezoek aan het dealerbedrijf toch beperken? Wellicht is het een optie om de bandenwissel te combineren met de APK en of jaarlijks onderhoud. Nog steeds niet enthousiast om de werkplaats op te zoeken? U kunt hier lezen wat wij doen om u en ons team zoveel mogelijk te beschermen en gezond te houden. En natuurlijk bespreekt uw Subaru-dealer graag een maatwerkoplossing om u veilig mobiel te houden.

 

Lees meer

Wij zijn hier om u te helpen: de Corona-maatregelen
Vervang tijdig uw interieurfilter
Riskeer geen boeten: APK keuring blijft verplicht
Onderhoud aan uw Subaru
Uw auto in lockdown? Verzorg 'm goed!