Subaru Nederland

SUBARU LANCEERT SPECIALE WINTER EDITIONS

Tijdelijk extra winterharde uitvoering van Subaru XV, Forester en Outback

Met de winter voor de deur lanceert Subaru de Winter Edition, een extra aantrekkelijke uitvoering van de Subaru XV, Forester en Outback. De beperkt leverbare uitvoering onderscheidt zich van de reguliere versies door extra bescherming van binnen- en buitenkant, een set wielen met winterbanden en een aanzienlijk prijsvoordeel. Zo kan hij meer dan goed de winter aan.

Iedereen die het merk Subaru kent, weet dat de modellen van de Japanse fabrikant veilig, oerdegelijk en leuk zijn om te rijden. Niet voor niets zijn Safe, Fun & Tough als merkwaarden gekozen. Om nog een extra tandje plezier, veiligheid en robuustheid toe te voegen aan het gamma, is de Winter Edition van de Subaru XV, Outback en Forester in het leven geroepen. Een uitvoering die er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens zijn mannetje staat als het zwaar wordt. Inderdaad, eigenlijk precies zoals elke Subaru.

Automatische transmissie en vierwielaandrijving
De Winter Edition verschilt van de reguliere modellen door een extra set lichtmetalen wielen voorzien van winterbanden, dikke rubbermatten in het inzittendencompartiment en de laadruimte en een bumperbeschermstrip die het laden en lossen vergemakkelijkt.  De Winter Edition is praktisch en biedt een klantvoordeel tussen de € 1.000,- en € 1.200,-, afhankelijk van het gekozen model. De unieke uitvoering is leverbaar in combinatie met het Comfort- Luxury- en Premium-uitrustingsniveau. Dat betekent dat permanente vierwielaandrijving, CVT-automaat en het EyeSight-veiligheidssysteem sowieso standaard zijn.

Nu of nooit
De Winter Edition is een goeie reden om de Subaru-dealer te bezoeken, maar er is er nog een: de dealers hebben de hand weten te leggen op een groot aantal modellen die nog onder het oude belastingregime vallen en dus extra aantrekkelijk geprijsd zijn. Ook daar geldt, net als bij de Winter Edition, dat de beschikbaarheid beperkt is. Snelle beslissers profiteren dus van een extra prijsvoordeel en weten dat hun toch al winterharde Outback, Forester of XV de winterse omstandigheden meer dan uitstekend aan kan.