Subaru Nederland

Na Subaru Forester nu ook XV met € 2.000,- voordeel

Tot het eind van dit jaar Lineartronic CVT automatische transmissie zonder meerprijs

Aalsmeer, 11 juli 2013

Subaru levert in navolging van de succesvolle actie met de Forester nu ook de XV zonder meerprijs met een Lineartronic CVT automatische transmissie. Naast extra comfort levert de aanbieding een prijsvoordeel op van maar liefst € 2.000,-. De actie loopt tot 31 december 2013.

De Lineartronic CVT is een naadloos schakelende automaat die op een uitgekiende manier de motor in zijn optimale toerenbereik laat draaien. Dat heeft een positieve invloed op de prestaties en het brandstofverbruik. Dankzij het adaptieve karakter van de transmissie kan de XV ook sportief worden gereden. Waar de behoefte ook ligt, rijplezier is zoals bij elke Subaru gegarandeerd.

Naast veilig is de XV ook met Lineartronic zuinig. De XV 1.6 heeft een gemiddeld verbruik van 6,3 liter per 100 kilometer en een CO2-uitstoot van 146 gram per kilometer. Hij heeft daarmee een groen brandstoflabel B. De XV met tweeliter heeft een nauwelijks hoger verbruik van gemiddeld 6,6 liter per 100 kilometer. Voor de veelrijder is de XV er ook met een Boxer Diesel. Deze compacte en krachtige krachtbron rijdt gemiddeld bijna 18 kilometer op een liter brandstof. Mooie verbruikcijfers die door geen enkele cross-over in dit segment worden gehaald.

De XV is scherp geprijsd. De XV “CVT” 1.6 is er vanaf € 26.495,-, in de prijslijst. Vierwielaandrijving is standaard en wie een XV met benzinemotor aanschaft kan dus zonder meerprijs een Lineartronic CVT bestellen, wat een prijsvoordeel van € 2.000,- oplevert. Natuurlijk zijn de handgeschakelde versies ook leverbaar. Het aantrekkelijke aanbod geldt tot het eind van dit jaar voor zowel de XV als de Forester en is een mooie reden om een bezoek te brengen aan uw Subaru dealer.

Terug naar het nieuwsoverzicht